Paviparket

El cercle es tanca……..

Paviparket va néixer l’any 1994 com una evolució vital i lògica, del qui era a les hores un jove Joan Ferrer Sayol. Descendent de família de parquetistes – fabricants i instal·ladors del parquet Termoparket-,  i havent viscut empresa i parquet tota la vida, es va instal·lar a Vilafranca del Penedès obrint la primera botiga dedicada a la venda i col·locació de tot tipus de parquets.

Gràcies a treballar amb producte de primeríssima qualitat, i a l’excel·lència de la mà d’obra, aviat va fer-se un nom en el món de la instal·lació de parquet. Es va  treballar tant amb les millors constructores i promotores del país així com colze a colze amb interioristes i arquitectes, i en definitiva amb clients particulars, tant en obra nova, com en reformes.

L’empresa va creixer fruit de les necessitats del mercat. Es muntà una distribuïdora on es controlen els paràmetres de qualitat que han de tenir els paviments, i se subministren a tot el país.  Neix Eureka Flooring.

L’evolució continua  i fruit del desenvolupament de materials, es treu al mercat un producte revolucionari, el paviment de vinil – Floover –  del que som fabricants, i la creació d’una marca de parquet de fusta – Mediterranean Wood – amb la qual treballem la fusta de roure de totes les maneres possibles i en les que en  el nostre taller, l’hi fem tota mena d’acabats i  en controlem el nivell de qualitat.

…..Tanquem el cercle

Controlem tot el procés. Som fabricants, distribuïdors, i instal·ladors. Podem garantir la màxima qualitat dels productes i els millors preus, amb la garantia que dóna el ser fabricants.

Torna a l’iníci

marques